joi , 21 noiembrie 2019 10:31 am
Iasi booked.net
-1°C

Preluare importantă pentru patrimoniul orașului Vaslui! Două clădiri destinate fermierilor

Primăria Vaslui pregătește încă o preluare extrem de importantă pentru patrimoniul orașului. Ministerul Agriculturii este de acord să cedeze autorităților locale două locații destinate fermierilor, care în prezent sunt în ruină.

Este vorba despre Casa Agronomului și fostul Oficiu pentru Consultanță Agricolă. După ce va fi emisă hotărârea de guvern, cele două imobile vor trece în proprietatea municipiului Vaslui și administrarea Consiliului Local

Primul proiect vizează aprobarea transmiterii din domeniul public al statului și administrarea Direcției pentru Agricultură Județeană (DAJ) Vaslui, în domeniul public al municipiului Vaslui a terenului în suprafață de 2344 metri pătrați (mp) și a construcțiilor în suprafață de 224 mp, respectiv 61 mp, situate în strada Călugăreni nr.4. Al doilea proiect de hotărâre privește aprobarea transmiterii din domeniul public al statului și administrarea DAJ Vaslui, în domeniul public al municipiului Vaslui, a terenului în suprafață de 611 mp și a construcției în suprafață de 519, situate în strada Eternității nr.1, scrie estnews.ro.

Planul municipalității este să renoveze cele două clădiri și să le pună la dispoziție specialiștilor care lucrează în sectorul agricol.

Este păcat ca cele două clădiri să nu fie folosite. Imobilele vor fi modernizate și echipate corespunzător și vor fi puse la dispoziția persoanelor care își desfășoară activitatea în sectorul agricol”, a spus Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Recomandări

Vaslui: La un pas de tragedie după ce a pus benzină pe foc

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a fost aproape să-şi găsească sfârşitul, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *