sâmbătă , 25 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Pregătiri pentru Crăciun în toată lumea. Cel mai scump brad valorează 2,3 milioane de euro

Au mai rămas doar 3 săptămâni până la Crăciun şi, în întreaga lume, pregătirile pentru sărbători sunt în toi. La New York, de exemplu, vitrinele marilor magazine au fost decorate şi luminate festiv, în timp ce în Europa, Munchen-ul se mândreşte cu cel mai scump brad de Crăciun din lume. Este făcut integral din monede de aur şi valorează nu mai puţin de 2,3 milioane de euro.

Marile magazine din New York au făcut din vitrinele de Crăciun un adevărat spectacol. Totul pentru a-i încânta pe trecători şi, desigur, pentru a-i determina să le treacă pragul în căutarea de cadouri. Concepute după scenarii complexe, vitrinele s-au transformat în scene pentru reprezentaţii de sunet, lumină si culoare.

În Europa, mai exact la Munchen, poate fi admirat cel mai scump brad de Crăciun. Este făcut din mii de monede de aur, valorează 2,3 milioane de euro şi este expus în sediul unei companii care tranzacţionează metale preţioase.

„Bradul de Crăciun este special datorită valorii lui. Este făcut din 2018 monede de o uncie (n.r. 28,34 grame) “Filarmonica din Viena” şi în vârf are o monedă de aur de 20 uncii (n.r. 566 de grame). Asta înseamnă 63 de kilograme de aur pur, iar la actualul curs rezultă o valoare de aproximativ 2,3 milioane de euro”, spune Benjamin Summa, purtător de cuvânt Pro Aurum.

 

sursa: digi24.ro

Recomandări

Curs record pentru Euro

Curs valutar 13 martie 2019. Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, miercuri, un curs …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *