miercuri , 5 august 2020 1:15 am
Iasi booked.net
-1°C

Prefectul de Cluj depistat cu coronavirus. La fel și membrii familiei

Toți se vor interna în spital. Iată ce a declarat prefectul Mircea Abrudean!

“În cursul serii de 3 iulie, am fost cu băieţelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut iniţial că are legătură cu ieşitul dinţişorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo-amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare COVID-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat şi eu şi soţia mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici. În cursul acestei dimineţi, ne vom interna cu toţii la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj”, a declarat prefectul Mircea Abrudean.

Abrudean a mai spus că este foarte importantă transparența în comunicarea cu publicul și că îi îndeamnă pe toți clujenii să fie responsabili.

 “Consider că este extrem de importantă transparenţa, aşa cum am procedat şi până acum în comunicarea publică. Vreau să îi îndemn încă o dată pe toţi clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existenţa acestui virus – să se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmaţii. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum şi sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Vă doresc tuturor multă sănătate şi succes în tot ceea ce faceţi. Vă voi ţine la curent cu evoluţia situaţiei”, a mai spus prefectul de Cluj, citat de Agerpres.

 

Recomandări

Ca la noi? La nimeni! Bolnav de COVID-19, prins de jandarmi la picnic

Un bărbat infectat cu coronavirus, confirmat, care ar fi trebuit să fie acasă în autoizolare, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *