luni , 18 ianuarie 2021 2:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

PRĂPĂD LA ORADEA în urma codului portocaliu de vreme rea

În Oradea, 30 de minute de vânt și ploaie au fost suficiente pentru ca acoperișuri să fie distruse, mașinile avariate, străzile inundate și copaci imenși să fie dărâmați.

În urma Codului Portocaliu din municipiu, a rămas o imagine a neputinței oamenilor în fața forței naturii. În curtea Spitalului Județean, un copac impresionant a fost smuls din rădăcini și s-a prăbușit peste clădirea secției Pediatrie II.

Bradul are cel puţin 15 metri şi a avariat acoperişul clădirii. Stă sprijinit de imobil, iar echipajele noastre intervin pentru a-l tăia creangă cu creangă, pentru a nu provoca şi alte distrugeri. Nu există persoane rănite.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, Călin Domşa, pentru Agerpres.

În Piața Spitalului, vântul a desprins tabla de pe un acoperiș, două autoturisme fiind avariate, iar în Piața Avram Iancu o altă mașină a fost avariată de țiglele aruncate de pe acoperișuri. Corturile amplasate pentru un festival cu mâncare au fost efectiv măturate de rafalele vântului.

Recomandări

Iașul, din nou sub ape în urma ploilor abundente din această seară

În urma ploilor abundente din această seară, au fost inundate, din nou, străzile din Iași. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *