Povești de succes la lansarea nr. 2 al Revistei „Femeia Contemporană” (VIDEO)

0
161

Cocktailul de lansare al revistei „Femeia Contemporană” nr 2. a unit sub același acoperiș zeci de femei puternice.

Evenimentul care și-a schimbat locația de la lansarea primului număr al revistei, a avut loc la Hotel Bellaria, iar amfitrioana a fost Ofelia Cozma – owner and founder Ask Ofelia.

Fondatoarele revistei: Ana Maria Ceornea și Andreea Mocanu.

Rând pe rând, pe scenă au fost fondatoarele revistei, începând cu „femeia contemporană” de pe coperta revistei, în persoana lui Carmen Toderașcu –  lector universitar doctor și prezentator tv; dar înainte de toate – soție și mamă – care a ținut să aducă mulțumiri familiei sale, considerând că evoluția sa se datorează echilibrului pe care-l are împreună cu aceasta. „Nimic fără Dumnezeu și nimic fără echilibru în viață – aceasta este rețeta mea pentru succes”, a spus Carmen Toderașcu.

Prezentă la eveniment a fost o altă femeie contemporană intervievată în revistă, și anume Diana Cimpoeşu – profesor universitar doctor, medic-şef al Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean „Sfântul Spiridon“ din Iaşi şi coordonator SMURD Iaşi.
„Uniforma este un element de mândrie, care însă nu m-a făcut să fiu mai puțin femeie”. Diana Cimpoeșu este singura femeie care face parte din Comitetul de Securitate a ieșenilor la evenimentul de primire al Papei Francisc.

VIDEO

Evenimentul s-a încheiat cu o prezentare de modă a atelierului care a îmbrăcat fondatoarele revistei, dar și cu o sesiune de socializare.

Revista Femeia Contemporană apare lunar și are scopul de a evidenția rolul femeii în societate.

Comunitatea Femeia Contemporană a luat naștere la începutul anului 2018, din iubire pentru femeie și pentru evoluția acesteia.
Femeia Contemporană ești TU! Cea care îți dai voie sa fii liberă, veselă, frumoasă, hotărâtă să te iubești și să te Cunoști!
Femeia Contemporană= A FI! Fără eforturi, fără măști, fără compromisuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.