marți , 27 octombrie 2020 11:24 pm
Iasi booked.net
-1°C

Povestea brandului ieșean La Petite Jupe: ”Suntem artizani de emoții și bijuterii cu personalitate. Ori de câte ori reflectăm la munca noastră, ne dorim să devenim din ce în ce mai buni” (P)

În spatele oricărei povești de success stă o doză mare de perseverență, ambiție și sprijin emoțional. Ca să reușești, trebuie să fii conștient de faptul că atunci când pornești la un astfel de drum, nimic nu va fi linear, ci dimpotrivă. Piedici, restarturi și multe nopți nedormite. Dacă vrei să ai succes, să fii pregătit pentru un eșec!

Aceste lucruri le-am dedus din dialogul purtat cu Georgiana Atudorei, fondatoarea brandului ieșean La Petite Jupe.

La ea am ajuns printr-o întâmplare fericită. Avem nevoie de un cadou pentru o persoana dragă mie, dar nu voiam un produs  “en gros”, ci ceva personalizat. Am căutat în Iași ceva, pentru că voiam să văd fizic produsul, și iată-mă față în față cu un om care a înțeles dorința mea. Georgiana face parte, cel puțin în viziunea mea, din categoria femeilor pe cât de firave pe atât de puternice. Este mama, soție și antreprenor, iar aceste joburi le împletește, așa cum împletește accesoriile pe care le crează. Două mâini gingașe cresc un copil și croiesc povești.

Inițierea ei în lumea business-ului a fost făcută de ea însăși. A început cu bijuterii, a mers către designerul vestimentar și s-a întors la prima dragoste – biluțele.

Haideți să-i cunoaștem povestea!

Care este povestea din spatele conceptului La Petite Jupe?

Sunt o persoană visătoare și întotdeauna mi-a plăcut să fac oamenii să zâmbească, să se bucure de un lucru creat de mine. Am lucrat în bancă, m-am perindat prin mai multe posturi dar mi-am dat seama că nu este locul meu acolo.

Inițial am început să cochetez cu biluțe de tot felul după ce o rudă începuse să dea viața unor accesorii. Mi s-a părut o idee genială și se plia de minune cu mine. Prin această cale îi mulțumesc pentru idee. Apoi, eu am încercat să aduc un alt produs și anume fustițele din piele la fel personalizate prin tehnica șervețelului și astfel s-a născut numele La Petite Jupe. Din păcate, nu au prezentat interes și lucrând în domeniul bancar am făcut o pauză de la tot ce ține de handmade. La un moment dat, mi-am dat seama că vreau să mă întorc la biluțele colorate și să țintesc la un alt nivel. Am păstrat acest nume deoarece rezonam cu acest nume și cei care aflaseră de mine știau cum să mă găsească.

De la munca în bancă, la munca în atelierul de creație. Cum a fost trecerea?

A fost o trecere frumoasă deoarece mi-am dorit mult acest lucru. Mi-am dorit ca acessoriile realizate de mine să fie apreciate pentru că în spatele fiecărui produs este o poveste. Povestea, dorințele cumpărătorului.

Creați bijuterii altfel…cumva altfel. Bijuteriile dumneavoastră personalizate au personalitate. Cum s-a ajuns la asta?

Fiecare bijuterie are povestea ei, transmițând dragostea, credința, bucuria, energia, loialitatea și creativitatea. Toate sentimentele și ideile clienților sunt îndreptate către crearea accesoriului perfect.

Ce planuri de viitor aveți?

Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să avem un loc unde să ne putem prezența produsele.

Care a fost cel mai mare compliment primit?

Cel mai mare compliment a fost când mi-a spus o mămică de băiețel că puiul ei nu doarme, nu mânca, nu făcea absolut nimic fără brățara lui.

Ce fel de produse aveți pe stoc?

Pe stoc țin foarte puține produse deoarece marea majoritate doresc un accesoriu personalizat.

Ce ar reprezenta o provocare pentru duneavoastră? Ce să realizați?

Provocarea cea mai mare este atunci când primesc o comandă în care trebuie să realizez un accesoriu după o schiță realizată de client.

Considerați că oamenii pun preț pe produsele handmade?

Nu toți. Sunt oameni care pun valoare și unii care cred că este un must-have al momentului.

Este Iașul un oraș al antreprenoriatului?

Da și spun un DA răspicat și mai ales în rândul femeilor. Am avut norocul și îl am în continuare să cunosc femei care își doresc să devină antreprenori, să se remarce, să scoată capul din treburile casnice și să dovedească că și ele pot fi oameni puternici și care își doresc să-și îndeplinească visul.

POVESTEA BRANDULUI

Bine ai venit în lumea mea, lumea accesoriilor hand-made! Sunt Georgiana Atudorei, fondator al brandului La Petite Jupe, designer și antreprenor român.

Accesoriile sunt create din pasiunea pentru frumos, simplitate și pentru emoțiile transmise. Bijuteriile La Petite Jupe sunt realizate din aur 14 kt titlu 585 și argint puritate 925.

Fiecare bijuterie are povestea ei, transmițând dragostea, credința, bucuria, energia, loialitatea și creativitatea. Toate sentimentele și ideile voastre sunt îndreptate către crearea accesoriului perfect.

Te aștept cu drag!

COLECȚIA NOASTRĂ DE BROȘE COCHET

Suntem artizani de emoții și bijuterii cu personalitate. Ori de câte ori reflectăm la munca noastră, ne dorim să devenim din ce în ce mai buni, să vă oferim din ce în ce mai multe produse din care puteți alege.

De data această ne-am oprit asupra broșelor și a felului puternic prin care pot schimba o ținută, definindu-vă și mai mult stilul. Sunt colorate, vesele, din mărgele cusute cu migală și atenție, și atrag privirile celor care trec pe lângă ține. Pentru că orice am spune, fiecare femeie își dorește să iasă în evidență și să fie admirată, iar când poartă accesoriile potrivite, atenția va fi cu siguranță nelipsită.

Brosele din colecția Cochet sunt o declarație a feminității și a caracterului vesel, a bucuriei de a purta ceva diferit și a statutului de a fi unică.

Le poți comandă din magazinul nostru, iar după ce le vei purta, așteptăm să ne spui cum te-ai simțit, arătându-ne totodată și cum le-ai asortat.

Bijuteriile La Petite Jupe sunt realizate din aur 14 kt titlu 585 și argint puritate 925.

Recomandări

O tânără pianistă din Iași visează să cucereasă lumea!

„Planurile mele de viitor sunt îndrăznețe și mărețe. Mă văd cântând pe cele mai râvnite …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *