joi , 26 noiembrie 2020 12:20 am
Iasi booked.net
-1°C

Posturi vacante la Jandarmeria Iași!

 

Starea de alertă a creat locuri de muncă în anumite domenii, unde este nevoie de personal. Este și cazul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași. Sunt vacante temporar 7 posturi de subofițer operativ principal, pentru o perioadă determinată, ce nu poate depăși 30 zile de la data încetării stării de alertă, după cum urmează:

^

2 posturi de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași

1 post de subofițer operativ principal (și conducător auto) în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași (se solicită candidatului să dețină permis de conducere valabil categoria B, C)

1 post de subofițer operativ principal (și conductor câine) în cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Iași

1 post de subofițer operativ principal (și conducător auto) în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Plutonul de Jandarmi Pașcani (se solicită candidatului să dețină permis de conducere valabil categoria B)

1 post de subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Secția de Jandarmi Hârlău

1 post de subofițer operativ principal (veterinar) în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Tg. Frumos – Secția de Jandarmi Hârlău (se solicită candidatului să fie absolvent de studii medii de medicină veterinară).

Pot participa la selecție persoanele care îndeplinesc cumulativ cerinţele de ocupare stabilite în fişa postului, condiţiile legale şi criteriile specifice prevăzute de statutele profesionale, precum şi de actele normative specifice domeniului de activitate, aplicabile categoriei de personal cu care este prevăzut a fi încadrat postul vacant.

Datele privind condițiile de participare la selecție, dosarele ce trebuiesc întocmite și calendarul desfășurării activităților se găsesc pe site-ul unității www.jandarmeriaiasi.ro Secțiunea carieră – Anunțuri angajări.

Candidaţii care solicită înscrierea la selecție vor transmite la adresa de e-mail sru@jandarmeriaiasi.ro, dosarul de recrutare, în format electronic (scanat în format pdf, într-un singur e-mail), până la data de 08.11.2020, ora 10.00 (data și ora înregistrării email-ului).

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea selecției, pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, telefon 0232/410.436, interior 24553, luni – vineri, între orele 09.00 – 15.00. Sursă: ziaruldeiasi.ro

 

reclama adnow

Recomandări

Misiunea jandarmilor ieșeni continuă

Weekendul trecut, 20 -22 noiembrie 2020, jandarmii ieșeni au continuat misiunile de ordine publică, dar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *