luni , 2 august 2021 10:59 am
Iasi booked.net
-1°C

Poliţistul care i-a luat permisul de șofer unui consilier de la Camera Deputaţilor este anchetat de şefi

Poliţistul care i-a luat permisul de șofer unui consilier de la Camera Deputaţilor este anchetat de şefi.

Marian Godina a anunţat că agentul de la circulaţie care a luat carnetul şi a amendat un consilier al unei deputate PSD, în Prahova, după ce acesta şi-a parcat bolidul de lux într-un loc nepermis, era beat şi a înjurat agentul, este cercetat de şefi pentru că filmarea cu incidentul a fost făcută publică, scrie observator.tv.

„Agitație pe la IPJ Prahova. Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spațiul online.

Un ofițer de acolo, probabil mai zelos el așa de fel, îl audiază pe colegul polițistului care a filmat ieri și, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare și îi spune că poate vrea să fie audiat cu „întrebare și răspuns”.
Domnule ofițer, nu știu dacă ați avut vreodată ocazia să audiați un infractor. Dar dacă ați avea, sunt sigur că ăluia nu ați avea curaj să-i vorbiți pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceți apă și mâncare.
Dar e mai ușor să audiați polițiști, așa-i? Ei sunt cuminți și politicoși, iar dacă mai sunt și la început de carieră, aveți și mai mult curaj.

Tare aș vrea să mă audiați și pe mine, așa pe model „întrebare și răspuns”. Să vedeți ce răspunsuri încuietoare v-aș da. Sunt tare curios cum v-ați permite să-mi vorbiți.

Vă interesează cum a ajuns filmarea aia în spațiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumpărat de el, pentru a se proteja de tot felul de situații. Ieri se temea de influența acelui om, de aceea a vrut ca filmarea să fie mediatizată.

Eu am luat filmarea și am postat-o. Să vă explic și ce butoane am apăsat, domnule „anchetator” și „investigator de cazuri complexe”? Vreți să mă audiați și pe mine să vă explic mai frumos? O să stau cu mânuțele la spate, o să aștept întrebarea și am să vă dau răspunsul. Dar să nu mă luați tare, să nu mă pierd.

Aaa…și să nu uit. Am auzit că atunci când venea pe la inspectorat să dea declarații într-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau șefii de pe acolo cu „Lucică”. Mai că nu-mi vine să cred așa ceva!! Oare d-aia își permitea să arunce cu legitimația?

O fi adevărat oare? Faceți niște verificări?”, a scris Marian Godină.

Recomandări

Polițiștii din Iași au prins un tânăr fără permis de conducere

Polițiștii din Iași fac investigații în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *