miercuri , 27 mai 2020 3:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Polițistul bârlădean Alexandru Badiu, care s-a împușcat în cap la Caracal, a murit

Ion Alexandru Badiu, ajutorul de sef de post care duminicã s-a împuscat în cap, în locuinta socrilor sãi din Caracal, a murit, la Spitalul Clinic Judetean de Urgentã Craiova, unde se afla internat. Alexandru Badiu este bârlãdean.

Era în politie de aproximativ doi ani si din luna septembrie s-a transferat la IPJ Olt. Alexandru Badiu a stat internat la Terapie Intensivã în stare foarte gravã, medicii fiind rezervati privind sansele de supravietuire. Ieri, 16 octombrie, la orele 17.30 a decedat, relatează vremeanoua.ro.

Alexandru Ioan Badiu, în vârstã de 30 de ani, era ajutor de sef de post în localitatea Corbu. El venise prin transfer din judetul Timis la IPJ Olt de aproximativ o lunã de zile. Nu avea mai mult de doi ani vechime în meseria de politist. Era cãsãtorit din 2017 si locuia cu sotia sa în apartamentul socrilor. Conform surselor apropiate anchetei, bãrbatul originar din Bârlad si-ar fi pus pistolul la cap si ar fi tras de fatã cu sotia si cumnatul sãu, dupã o presupusã ceartã. Imediat dupã ce Alexandru a tras cu pistolul, cumnatul acestuia a solicitat ajutor medical. Politistul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivã pentru Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgentã Craiova, unde a si decedat.

loading...

Recomandări

Cometa surprinsă spectaculos la Observatorul din Bârlad

Cometa C/2017 T2 în apropiere aparentă de galaxiile M 81 şi M 82 din constelaţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *