miercuri , 8 decembrie 2021 4:21 am
Iasi booked.net
-1°C

Polițiștii ieșeni, avansați în grad

La sediul Inspectoratului de Poliție Iași, a avut ieri loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deținut, a polițiștilor care îndeplinesc condițiile legale și care pe parcursul anului 2019 au avut rezultate meritorii în activitatea desfășurată și s-au remarcat prin profesionalism.

Cu această ocazie, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Iași, comisar-șef de poliție Gîtlan Costel, a dat citire dispozițiilor de avansare a ofițerilor și agenților de poliție.

Cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, au fost avansați 26 de polițiști ieșeni, dintre care 10 ofițeri de poliție și 16 agenți de poliție. Totodată, pentru rezultatele deosebite obținute în activitățile profesionale, au fost adresate 49 de mulțumiri scrise și 50 de felicitări scrise.

Tot ieri, 38 de agenți de poliție au făcut primii pași în cariera de polițist la Inspectoratul de Poliție Județean Iași. Tinerii au absolvit școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina sau școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, informează nordestnews.ro.

Agenții de poliție repartizați la I.P.J. Iași au absolvit școala de Agenți de Poliție cu medii cuprinse între 9,90 și 9,13.

Aceștia au fost repartizați la structurile operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Iași, 15 fiind repartizați în mediul urban, 19 în mediul rural și 4 la Secția Regională de Poliție Transporturi.

Timp de șase luni, fiecare dintre aceștia se va afla sub îndrumarea unui tutore, polițist cu experiență, care îi va acorda sprijinul necesar pentru integrarea socioprofesională. Conducerea I.P.J. Iași i-a felicitat pe proaspeții agenți de poliție, le-a urat bun venit în rândurile noastre și mult succes în carieră.

Recomandări

O senatoare PNL a sunat la 112 și a chemat Poliția pentru că ȘOȘOACĂ nu poartă MASCĂ în Parlament

Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL și președintele Comisie de Apărare, a sunat luni la 112 din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *