Polițiștii de la prevenire și de la siguranță școlară s-au întâlnit cu 300 de copii

Date:

La data de 4 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroului de Siguranță Școlară Iași au desfășurat activități preventive pe raza satului Liteni, din comuna Belcești, acolo unde a fost organizat Crosul Ziua Olimpică, la care au participat elevii Școlii Gimnaziale Liteni.

Astfel, în cadrul proiectului ”RO Cyberex – Perfecționare, cooperare și prevenire în lupta împotriva criminalității informatice”, au fost prezentate riscurile și vulnerabilitățile la care pot fi expuși elevii în mediul online.
De asemenea, au fost transmise informații preventive referitoare la măsurile ce trebuie cunoscute și aplicate pentru conștientizarea și promovarea principiilor unui internet mai sigur.

Elevii au primit și recomandări pe linie rutieră, pentru a evita implicarea în accidente rutiere și pentru a ști să circule corect pe drumurile publice.

Totodată polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași și-au prezentat tehnica din dotare și au efectuat, spre marea bucurie a copiilor prezenți, exerciții de dresaj canin cu trei câini polițiști care participă la intervenții polițienești.

Evenimentul a fost un succes, datorită zâmbetelor, interesului și inteziasmului arătat de cei 300 de copiii care au participat la activități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Descoperă Tramvaiul Iepurilă în ediția aniversară de 10 ani

Compania de Transport Public, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași,...

Concert extraordinar susținut de cei 3 Tenori Ieșeni la Palatul Culturii din Iași

Pe 30 mai, începând cu ora 18:30, cei 3...

Un pas mare pentru proiectul Trenului Metropolitan

Joi, 25 aprilie, a fost prezentat conceptul, traseul și...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...