luni , 18 ianuarie 2021 4:10 pm
Iasi booked.net
-1°C

Poliţiştii au împuşcat un tânăr din maşina pe care o urmăreau pe şosea

Poliţiştii au împuşcat un tânăr din maşina pe care o urmăreau pe şosea, la Suceava. Şoferul n-a oprit la semnalele agenţilor, care apoi l-au urmărit în trefic şi au tras mai multe focuri de armă asupra maşinii în care erau cinci bărbaţi.

Potrivit observaator.ro, incidentul s-a produs în comuna Frumosu, unde un adolescent de 18 ani băut și fără permis a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, iar după somație un agent a tras în aer și în cauciucuri. După ce, în sfârșit, cel de la volan a oprit, polițiștii au constatat că unul din cei cinci pasageri, toți foarte tineri, este împușcat.

Un echipaj de la Compartimentul rutier al Poliției din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce executa, în noaptea de sâmbătă spre duminică, serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DJ 176, pe raza comunei Frumosu, a efectuat în jurul orei 02.00 semnal regulamentar de oprire a unui autoturism VW Golf ce se deplasa în mod sinuos din direcția Moldovița spre Vama.

Întrucât conducătorul auto nu s-a supus semnalului polițistului, mașina poliției l-a urmărit pe o distanță de circa 4 km, folosind girofarul și sirena. Autoturismul urmărit a părăsit DJ 176, continuându-și deplasarea pe Pârâul Frumosu, unde polițiștii au solicitat conducătorului auto, prin mijloacele acustice din dotarea autospecialei de serviciu, să oprească întrucât în caz contrar se va face uz de armă, însă șoferul și-a continuat deplasarea.

Unul dintre agenții de poliție a efectuat foc de avertisment în plan vertical, după care spre cauciucurile autoturismului urmărit, reușindu-se într-un final oprirea acestuia.

Mașina era condusă de Dumitru Nicolae S., de 18 ani, din Frumosu, și avea încă cinci pasageri, unul dintre ei, Constantin Alin V., de 20 de ani, din aceeași comună, prezentând o plagă împușcată la nivelul lombar stânga. Victima a fost transportată la spital la Câmpulung și de acolo la Spitalul Județean Suceava.

Recomandări

Accident rutier în Iași

În cursul nopţii trecute, un accident rutier s-a produs în jurul orei 02.40. Pe Sos. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *