duminică , 21 iulie 2019 4:11 am
Iasi booked.net
-1°C

Poliţist, după ce a văzut ”fluturaşul” unui infirmier: ”Mi-am luat găleată cu mop”

Bogdan Bănică, polițist criminalist în Suceava și vicepreședinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România SNPR DECUS, a spus ironic pe Facebook că și-a cumpărat găleată cu mop, după ce a văzut cât câștigă un infirmier.

Bogdan Bănică a postat pe pagina de Facebook fluturaşii de salariu din care rezultă că un infirmier debutant câştigă mai mulţi bani decât un poliţist cu zece ani vechime.

”Cred că pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani”, spune, ironic, polițistul.

Iată mesajul integral postat duminică de Bogdan Bănică:

”Cu un #share informația poate ajunge și la Minister (era să spun Secretariat)

După vreo postare mai “acidă”, secretara își pune subalternii să mă contacteze, încercând să mă tempereze. Că de ce sunt așa nemulțumit, că de fapt la minister curge DECÂT lapte și miere, că nu mai au loc covrigii pe coada câinilor.

DECÂT la minister poate, că în teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dură decât o prezint eu uneori. Și sunt două variante: ori nu o cunoașteți și atunci ar trebui să plecați cu toții, ori o cunoașteți și ne luați de proști, variantă în care, ghiciți, ar trebui să plecați cu toții.

 

Recomandări

Veşti bune pentru cei care vor să intre în Armată: probe fizice mai uşoare pentru ca “haina militară să devină atractivă”

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, susţine că o problemă identificată la nivelul Armatei este cea a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *