duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Polițist din Suceava găsit mort în casă chiar de mama sa. Prima ipoteză: sinucidere

Moarte suspectă aseară, în judeţul Suceava, după ce un poliţist de 49 de ani a fost găsit mort în casa în care locuia. Trupul bărbatului a fost descoperit chiar de mama sa, care a cerut imediat ajutor.

Echipajul medical, sosit la faţa locului, nu a mai putut face însă nimic pentru a-l readuce în simţiri aşa că a declarat decesul. Anchetatorii spun că acesta şi-ar fi pus capăt zilelor.

Poliţistul de 49 de ani lucra la Secţia Burdujeni, de lângă Suceava, şi mai avea un an până la pensie. Nu dădea semne că ar fi abătut ori că ar suferi de vreo depresie, susţin apropiaţii. În plus, nu a lăsat vreun bilet de adio prin care să-şi motiveze gestul. Chiar şi-aşa, criminaliştii susţin ipoteza unei sinucideri.

Corpul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei, iar colegii bărbatului, coordonaţi de un procuror, fac cercetări pentru a afla dacă avea probleme în familie sau la serviciu. Cei care îl cunoşteau spun însă că de doi ani avea numai necazuri. Fusese implicat într-o altercaţie şi avea de plătit 40.000 de euro daune.

Rămas singur după divorţ, bărbatul încercase să îşi găsească liniştea şi se pensionase, dar a fost nevoit să se întoarcă la serviciu pentru că vechimea în muncă i-a fost greşit calculată.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

Cine este polițistul din Bolintin Vale care a condus zece ani fără permis

Şeful IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu, a declarat că un poliţist care a lucrat la Bolintin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *