luni , 21 septembrie 2020 6:40 am
Iasi booked.net
-1°C

Poliția Siguranță Școlară și-a început activitatea. Șase oameni ai legii desemnați în județul Iași

Poliţia Siguranţa Şcolară este formată la nivel național dintr-un număr de 270 de poliţişti. În această structură, conform Biroului de Presă al IPJ Iași, la nivelul județului nostru, au fost desemnați  șase polițiști care se vor ocupa de prevenirea și combaterea violenței în școală, cu accent pe fenomenul de bullying şi a actelor de violenţă între elevi în interiorul şcolilor, cât şi în proximitatea acestora.

Ministrul de Interne Marcel Vela a semnat săptămâna trecută ordinul pentru înființarea Direcției pentru Siguranța Școlară în cadrul Poliției Române.

Direcția pentru Siguranța Școlară va monitoriza măsurile de siguranță, infracțiunile din fiecare școală și va dispune prezența polițiștilor de ordine publică, de la Rutieră, a jandarmilor și a Poliției locale pentru buna funcționare a școlilor.

Începând cu acest an școlar, odată cu crearea acestei structuri specializate, în mediul școlar va exista o prezență mult mai mare și mai activă a oamenilor legii.

Recomandări

Ministrul Sănătății la Iași – Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi este cel mai avansat dintre cele trei unităţi regionale care urmează să fie construite în România

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi este cel mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *