marți , 30 noiembrie 2021 7:13 pm
Iasi booked.net
-1°C

Politehnica Iași a câștigat amicalul cu Flacăra Erbiceni cu 7-0

Politehnica Iași a disputat, vineri, în Copou, un meci amical în compania formației de Liga a 4-a Flacăra Erbiceni, neînvinsă după șase etape.

Elevii lui Costel Enache au ajuns la scorul de 7-0 (3-0), prin golurile marcate de Stoenac , Aftanache, Corobuță, Francisc Cristea, Mărieș și Asăvoaei.

A fost un test util pentru tehnicianul Politehnicii, în condițiile în care adversarul, deși de Liga a 4-a, nu a jucat deloc rău, având chiar câteva bune ocazii în repriza secundă.

Îmbucurător pentru Costel Enache este faptul că jucătorii cu probleme medicale mai vechi și-au revenit și au evoluat fără probleme în amicalul cu Erbiceni. Cristi Pușcaș și Stan au bifat câte 90 de minute, în timp ce Stoenac a evoluat 60 de minute. Pușcaș a făcut pereche la închidere cu Chiorean timp de 60 de minute, după care a jucat singur în fața apărării, în timp ce Stan a evoluat în prima repriză fundaș stânga, iar în partea a doua a fost urcat la mijloc, în partea dreaptă.

Nu au jucat în acest meci Mihalache, Deretti și Torres. Mihalache are amigdalitele umflate și este sub tratament, în timp ce Deretti și Torres au acuzat ușoare accidentări. Staff-ul ieșean speră însă că toți cei trei vor fi apți de joc la meciul din etapa următoare, din deplasare, cu Csikszereda Miercurea Ciuc.

Recomandări

Rezultate din Liga II: VICTORIE pentru Poli IAȘI

Politehnica Iaşi – formaţie antrenată de Costel Enache – a reuşit să câştige pe terenul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *