marți , 23 iulie 2019 2:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Poli Iaşi va susţine şase meciuri amicale în stagiul din Antalya

Echipa de fotbal Politehnica Iaşi va susţine şase meciuri amicale în stagiul de pregătire din Antalya, în care va pleca vineri, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Poli Iaşi va juca primul meci de verificare pe 14 ianuarie, cu echipa kazahă FC Atîrau, pe 15 ianuarie va întâlni formaţia poloneză Korona Kielce, pe 17 ianuarie va avea loc meciul cu iranienii de la Esteghlal, testul cu Diosgyor Miskolc (Ungaria) este programat pe 20 ianuarie, pe 21 ianuarie se va juca un meci amical cu campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, ultima partidă din acest stagiu fiind pe 23 ianuarie, cu Shkupi FC (Macedonia). Stagiul de pregătire se va încheia pe 24 ianuarie.

Antrenorul Flavius Stoican va avea la dispoziţie următorul lot:
portari: Denis Rusu, Ştefan Târnoveanu;
fundaşi: Gabriel Bosoi, Adria Gallego, Ovidiu Mihalache, Cosmin Frăsinescu, Andrei Sin, Narcis Bădic, Ionuţ Panţîru;
mijlocaşi: Mădălin Mihăescu, Alexandru Zaharia, Moussa Sanoh, Patrick Petre, Kamer Qaka, Marius Chelaru, Ionuţ Cioinac, Laurenţiu Rus, Vlad Danale;
atacanţi: Lewis Enoh, Dylan Flores, Wiliam Kizito, Almada Soares ”Platini”, Ştefan Popescu;

În lot au fost incluşi şi juniorii Octavian Cracea şi Ştefan Ştefanovici, urmând să se alăture şi fundaşul Florin Gardoş şi atacantul Andrei Burlacu, împrumutaţi de la Universitatea Craiova, echipă la care a fost cedat Andrei Cristea.

Recomandări

Parcare subterană în Piaţa Naţiunii din faţa Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”

Primăria Municipiului Iaşi continuă demersurile pentru descongestionarea circulaţiei rutiere în zona centrală a oraşului, anunță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *