sâmbătă , 4 decembrie 2021 5:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Poli Iași nu are adversar pentru un meci amical în weekend. FCSB și Zimbru Chișinău nu vin la Iași!

FCSB a declinat invitaţia clubului Politehnica Iaşi de a disputa un meci amical pe stadionul din Copou, la sfârşitul acestei săptămâni. Oficialii grupării pregătite de Nicolae Dică au motivat decizia prin faptul că lotul este restrâns, în condiţiile în care FCSB are mulţi jucători convocaţi la loturile naţionale.

„FCSB ne-a răspuns că nu pot veni la Iaşi pentru un meci amical, pentru că au puţini jucători la dispoziţie. Au opt jucători convocaţi la loturile naţionale, inclusiv portarul. Cum şi varianta Zimbru Chişinău a căzut, iar din ligile inferioare nu putem găsi un adversar, întrucât este programată etapă în weekend, am decis să jucăm, joi, un meci test cu echipa de juniori a clubului nostru. Va fi un test util, în care antrenorul Flavius Stoican îi va putea testa pe jucătorii care au evoluat mai puţin până acum în campionat”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie, scrie prosport.ro.

După meciul amical din weekend, jucătorii ieşeni vor primi liber până luni din partea antrenorului Flavius Stoican. Duminică, conducerea Iaşiului intenţionează să organizeze o excursie la Putna pentru jucători şi staff.

Recomandări

Rezultate din Liga II: VICTORIE pentru Poli IAȘI

Politehnica Iaşi – formaţie antrenată de Costel Enache – a reuşit să câştige pe terenul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *