sâmbătă , 17 august 2019 4:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Poli Iași a mai bifat o victorie în litigiul cu Horia Sabo

Divorţul dintre clubul Poli Iaşi şi asociatul său Horia Sabo devine tot mai probabil. Asta după ce gruparea din Copou a mai bifat o victorie în litigiul cu directorul general.

La aproape trei săptămâni după ce Judecătoria Iaşi i-a respins ordonanţa preşedinţială, omul de afaceri Horia Sabo a pierdut şi recursul formulat la Curtea de Apel. ”Respinge apelul declarat de reclamantul Sabo Horia Vlad împotriva sentinţei civile 3246 din 26.03.2019 pronunţată de Judecătoria Iaşi, sentinţă pe care o păstrează”, anunţă Curtea de Apel.

Astfel, după această decizie, clubul Politehnica Iaşi va fi condus în continuare de către Comitetul Director şi preşedintele executiv Adrian Ambrosie, în timp ce directorul general Horia Sabo, aflat în continuare în concediu medical, de două luni, va intra, după expirarea ”medicalului”, în preavizul de desfiinţare a postului, conform reorganizării clubului, scrie prosport.ro.

Preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie, a declarat că se aştepta la această decizie ”justă” luată de Curtea de Apel.

”Este o decizie corectă din partea instanţelor de judecată şi aşteptată, un nou pas spre normalitate. Este o decizie care dovedeşte adevărul. Acum va trebui să muncim în continuare pentru a acoperi prejudiciul cauzat de acest investitor care s-a autointitulat manager. Acest contract de asociere şi modul în care el a condus clubul au făcut foarte mult rău clubului şi fotbalului ieşean”, a declarat preşedintele executiv Adrian Ambrosie, care speră ca justiţia să facă dreptate şi în ceea ce priveşte concediul medical prelungit al directorului general: ”Îi doresc însănătoşire grabnică, pentru că de peste 60 de zile atât el, cât şi alte persoane din echipa sa stau în concedii medicale, pe banii statului. Sper ca organele abilitate să ia măsurile care se impun şi în ceea ce priveşte concediul medical al lui Horia Sabo. Noi am făcut deja o sesizare”.

Reclamat la DIICOT

Conducerea clubului din Copou l-a reclamat pe asociatul Horia Sabo la DIICOT, acesta din urmă fiind etichetat ca făcând parte dintr-un ”grup infracţional” care a operat la gruparea ieşeană.

Preşedintele executiv Adrian Ambrosie a evitat să dea detalii pe marginea acestui subiect, afirmând doar că va lăsa justiţia să-şi facă treaba.
”Este un demers al clubului, unul legal şi aşteptăm ca organele abilitate să-şi facă datoria”, a precizat Ambrosie.

Lui Sabo i se impută favorizarea persoanelor pe care le-a adus în club vara trecută şi în special pe tatăl său, Laurenţiu Sabo, pe fostul director sportiv Tibor Selymes şi pe fostul director economic Iuliano Ene.

Recomandări

Polițiștii i-au identificat pe protagoniștii scandalului din Mamaia

Patru tineri au fost încătuşaţi de poliţişti după scandalul sângeros din faţa unui club din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *