joi , 20 ianuarie 2022 9:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Poli Iaşi a bifat o remiză cât o înfrângere în Copou, 1-1, cu Concordia Chiajna

Poli Iaşi a început Săptămâna Patimilor cu o nouă suferinţă pe propriul teren. Doar 1-1 în Copou cu ultima clasată şi coşmarul pare fără de sfârşit în faţa propriilor suporteri.

Elevii lui Flavius Stoican au pus punct seriei de patru înfrângeri consecutive acasă cu o remiză cât un eşec. Un egal cu ultima clasată, echipă ce părea resemnată cu gândul că va juca în sezonul viitor la matineu, în ciuda gurii de oxigen luate în etapa trecută.

Prima repriză a fost pentru gazde în ton cu ultimele rezultate înregistrate în faţa propriilor suporteri. Poli a început repriza rău, cu o mare ocazie ratată de Cristescu, în chiar minutul 5, singur cu portarul Mino şi a sfârşit-o şi mai prost, cu un gol primit la ultima fază dinaintea pauzei. Andrei Sin s-a împiedicat la o fază simplă în preajma careului propriu, Bawab i-a suflat mingea, a centrat în faţa porţii, de unde Cristescu a înscris în poarta goală. 0-1 şi în Copou se prefigura un nou rezultat de coşmar, scrie prosport.ro.

La pauză, Stoican a făcut două mutări ce au revitalizat cât de cât jocul echipei sale. I-a lăsat la vestiare pe Patrick Petre şi pe Qaka şi i-a trimis în teren pe Semedo şi pe tânărul Francisc Cristea, ultimul fiind debutant în Liga I. În chiar primul minut de la reluare, Platini l-a găsit bine cu o pasă în careu pe Lewis Enoh, iar atacantul camerunez a restabilit egalitatea.

Iaşiul a presat în continuare, a căutat golul victoriei, dar nu a mai reuşit să puncteze decât la ocazii importante, Semedo (61) şi Enoh (72) ratând şasa de a aduce primul succes al Iaşiului pe teren propriu în acest an.

S-a terminat 1-1, o remiză care prelungeşte agonia Politehnicii în faţa propriilor suporteri, dezamăgiţi de neputinţa favoriţilor. Un 1-1 cât un eşec în faţa ultimei clasate şi elevii lui Flavius Stoican vor ajunge la o perioadă incredibilă de trei luni fără victorie în Copou.

De cealaltă parte, Chiajna rămâne pe ultimul loc şi păstrează şanse infime de a se salva, în ciuda celor patru puncte obţinute în ultimele două runde.

Pentru ieşeni urmează o dublă de foc în deplasare, cu Botoşani şi Voluntari, iar dacă nu se vor trezi, elevii lui Flavius Stoican pot trăi periculos finalul de sezon.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *