sâmbătă , 19 septembrie 2020 12:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Plimbare offline la ENDURANCH pe 24 mai de Ziua Europeana a Parcurilor

Comunicat de presă. Dupa cum ati observat, nu v-am asaltat cu mesaje de tipul “suntem alaturi de voi”, “totul va fi bine”, “plimbati-va online prin parc”.

Pentru ca noi chiar suntem alaturi, la 15 kilometri de centrul Iasului! Si va invitam sa va plimbati offline prin parcul nostru, duminica pe 24 mai cand sarbatorim Ziua Europeana a Parcurilor https://www.facebook.com/events/247050006368455/ si intrarea este libera.

 Parcul privat Enduro Ranch din Iasi este si va fi deschis celor care vor sa se bucure de natura, in conditii civilizate. Nu organizam eveniment, concert sau orice fel de intrunire asadar fiecare vizitator – singur sau impreuna cu familia – cu responsabilitate fata de regulile noastre dar mai ales fata de reglementarile legale in vigoare pe timpul starii de alerta, se poate plimba prin parc sau isi poate gasi un loc unde sa stea la umbra sau la soare.

Desi duminica nu organizam eveniment, ne facem planuri pentru viitor si asteptam deciziile oficiale cu privire la desfasurarea de activitati in aer liber.

Ne dorim sa organizam – la fel ca anul trecut – Ziua Energiei, un eveniment de networking la care sa chemam pe toti cei interesati de domeniul energiei, sa fie prezenti in zona noastră #EXPO cu produsele, serviciile, ideile inovatoare, proiectele ce tin de energia regenerabila, de utilizarea eficienta a energiei, de probleme si solutii cu privire la energia durabila, de bune practici pentru a construi lumea noastra bazandu-ne pe energie curata, sigura si eficienta.

De asemenea, planuim o serie de proiectii cinematografice in aer liber, sub denumirea de CINEMADUR – cinema la ENDURANCH.

Am amanat evenimentul sportiv  « Asaltul Lupilor » de pe 28 iunie pe 11 octombrie 2020

https://www.facebook.com/events/466407400728151/

 Si am inceput sa lucram de pe acum la conceptul “Rock & Rover Show” 2021, un eveniment automobilistic international – https://www.facebook.com/events/240037530645865/

Recomandări

Au sosit buletinele de vot pentru alegerile locale din 27 septembrie

În baza contractului încheiat cu Regia Autonomă Monitorul Oficial, Instituția Prefectului Judeţului Iaşi a primit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *