joi , 9 decembrie 2021 5:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Plata locurilor de parcare tip reședință, notificată prin SMS

Municipalitatea a demarat procedurile pentru achiziția unui sistem de notificare prin SMS a șoferilor care au închiriat locuri în parcări de reședință. Potrivit Primăriei, SMS-ul va cuprinde detalii cu privire la debitele de plată, eventuale modificări ale valorii minime a chiriei, emiterea unor acte adiționale etc.

Sistemul va costa maxim 12.500 lei (inclusiv TVA), conform Primăriei. Anual, municipalitatea încasează circa 5 milioane lei din exploatarea parcărilor de reședință.

„Numărul locurilor de parcare de reședință aflate în administrarea Serviciului Administrare Parcări este în prezent de circa 9.400, din care în jur de 8.500 au contracte de închiriere sau sunt atribuite persoanelor cu handicap, iar 900 sunt încă neadjudecate”, se arată într-o informare a Primăriei.

În ceea ce privește cele circa 1.000 de locuri de parcare din parcările publice din Municipiul Iași, acestea sunt în prezent gestionate printr-un sistem inteligent grație căruia șoferii pot ști în timp real unde pot găsi cel mai apropiat loc liber.

Recomandări

Municipalitatea IEȘEANĂ continuă activitatea de închiriere a locurilor de PARCARE de reședință

Astfel, joi, 4 noiembrie, vor avea loc două noi astfel de proceduri. Prima licitație va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *