Piața Producătorilor LOCALI din Zona Metropolitană IAȘI (1 – 2 octombrie)

Date:

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI) organizează, în colaborare cu Primăria comunei Ciurea și Asociația GAL „Colinele Iașilor”, al treilea eveniment din cadrul proiectului “Piața Metropolitană”, care va avea loc în sat Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, în Parcul Memorial “Ciurea 1917”, în perioada 01-02 octombrie 2022, orele 9:30-20:00.

Prin acest proiect vrem să venim în sprijinul producătorilor locali, promovându-i astfel încât să-și poată vinde produsele fără intermediari și costuri adăugate. Vom reuni cele mai bune produse locale tradiționale pentru cetățenii zonei metropolitane Iași sub forma unor piețe volante cu frecvență constantă.

Pe lângă varietatea de produse alimentare vom avea și produse realizate manual de către meșteșugari, o zonă dedicată copiilor cu diverse ateliere, o expoziție de artă plastică realizată de copiii din cadrul taberei de creație “Celesta Curătură”, un spectacol muzical susținut de artiștii locali și o zonă cu mâncare caldă și băuturi pentru cei care vor să petreacă mai mult timp cu noi.

Vă încurajăm să veniți cu întreaga familie să cunoașteți producătorii, meșteșugarii și poveștile lor și ale produselor pe care le prezintă.

Acest proiect s-a născut din nevoia producătorilor tradiționali metropolitani și a cetățenilor metropolitani. Am observat interesul crescut al oamenilor pentru produse și alimente sănătoase și ne-am interesat de oportunitatea creării unui spațiu de întâlnire, ca într-o familie, liniștit și relaxat.

Dorim să încurajăm consumul de produse locale prin organizarea acestor evenimente fără costuri de participare pentru producători sau cetățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Vremea, din nou la extreme! Ce se întâmplă cu temperaturile în zilele următoare

Temperaturile vor varia foarte mult în perioada următoare, au...

Un consilier județean ia de guler UE! Cătălin TIMOFCIUC: “Multiculturalismul a eșuat!”

Consilierul județean Cătălin Timofciuc a distribuit pe rețelele sociale...

Mobilizare impresionantă a ieșenilor în cadrul campaniei „Avem același sânge”

Peste 200 de persoane au răspuns apelului la solidaritate...