marți , 4 august 2020 2:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pianistul fostului star Elvis Presley va cânta la Iași pentru copiii cu dizabilităţi

Per-Erik Hallin, fost pianist în trupa lui Elvis Presley, împreună cu Laura Bretan şi Costel Busuioc cântă pentru susţinerea a 254 de copii cu dizabilităţi şi a părinţilor acestora din 5 Centre de Terapie Star of Hope România.

Evenimentul este organizat de către Fundaţia Star of Hope România, în parteneriat cu Primăria Iaşi, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi şi TVR Iaşi. Concertul va avea loc în cadrul Galei Star of Hope 2018, joi, 13 decembrie 2018, începând cu ora 17.00, pe scena Teatrului Naţional ”V. Alecsandri” din Iaşi.

^

Echipa Star of Hope România invită ieşenii la Gala Star of Hope 2018, la o seară unică pentru a dărui speranţă pentru destinele a 254 de copii cu dizabilităţi dar şi pentru părinţii acestora din 5 Centre Star of Hope (Iaşi, Bărlad, Dorohoi, Botoşani, Suceava), scrie adevarul.ro.

În cadrul Galei Star of Hope 2018, invitaţii pot participa la o licitaţie şi pot achiziţiona lucrări de artă ce poartă semnătura artistului plastic Bogdan Bărlădeanu, 2 rochii marca NICHI, 2 păpuşi gigant şi lenjerii de pat confecţionate de către mame în micro-atelierul de croitorie Star of Hope Iaşi. Oricine poate licita prin înscrierea la eveniment, suma propusă pe lista aferentă produsului. Fondurile obţinute vor fi folosite pentru a susţine terapia recuperatorie a celor 254 de copii cu dizabilităţi.

Pe scena Naţionalului ieşean, alături de Costel Busuioc şi Laura Bretan, va urca pianistul Per Erik Hallin. Artistul, originar din Suedia, avea 23 de ani când a fost ales să cânte la pian alături de Elvis Presley în 1973. În urmă cu un an, pianistul PER-ERIK HALLIN a decis să pună arta în slujba celor nevoiaşi, a celor sărmani, a celor care au nevoie de ajutor. Pe 13 decembrie, va urca pe scena Teatrului Naţional ”V. Alecsandri” şi va cânta pentru ca toţi copiii cu dizabilităţi să aibă acces la servicii profesioniste de terapie recuperatorie.

Gala Star of Hope 2018 este parte a proiectului “PĂRINTE ÎMPUTERNICIT, COMUNITATE INCLUZIVĂ” realizat în parteneriat cu Consiliul Local Iaşi. Totodată, evenimentul de Gală completează campania DĂRUIEŞTE SPERANŢĂ (derulată în perioada noiembrie – decembrie 2018 de Fundaţia Star of Hope Romania), pentru susţinerea activităţilor de terapie recuperatorie în Centrele Star of Hope.

reclama adnow

Recomandări

Un absolvent de şcoală profesională câştigă de două ori mai mult decât un absolvent de facultate

Un electrician proaspăt absolvent de şcoală profesională se angajează cu un salariu brut de minim …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *