Peste câteva zile Iașul va deveni din nou unul dintre punctele importante pe harta mondială a sportului alb

0
27
Peste câteva zile Iașul va deveni din nou unul dintre punctele importante pe harta mondială a sportului alb!
Turneul ATP Challenger 100 Concord Iași Open powered by MET are loc în perioada 8 – 14 iulie 2024 și este coordonat de domnul Andrei Pavel. Concord Iași Open este un turneu de 100 de puncte ATP, cu premii totale de 130.000 de dolari, la care participă jucători clasați între locurile 70 și 350 ATP. Tabloul principal de simplu are 32 de jucători, iar tabloul de dublu are 16 echipe.
Turneul feminin Unicredit Iași Open WTA 250, coordonat de domnul Daniel Dobre, va avea loc în perioada 21 – 26 iulie 2024. Este un turneu de 250 de puncte WTA, cu premii totale de 250.000 de dolari, la care pot participa și jucătoare din top 10. Tabloul principal de simplu are 32 de jucătoare, iar tabloul de dublu are 16 echipe.
Cele două turnee sunt organizate de Asociația Iași Open în colaborare cu Primăria Municipiului Iași și Concord Service Center.
Îi felicit din toată inima pe cei care au contribuit la înființarea, promovarea și dezvoltarea acestor turnee de tenis – în mod deosebit pe domnul Andrei Oriță, directorul general al Concord Service Center și deținătorul licențelor ATP Challenger si WTA -, le mulțumesc tuturor celor participă la promovarea acestei discipline sportive și le urez succes competitorilor!
Haideți să ne bucurăm de tenis de calitate!”, a transmis primarul Mihai Chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.