miercuri , 1 decembrie 2021 4:18 am
Iasi booked.net
-1°C

Peste 600 de copii din FAMILII defavorizate au primit câte un pachet de RECHIZITE de la Primăria IAȘI

Cu ocazia începerii noului an școlar și cu ajutorul Direcției de Asistență Socială și al Ateneului, Primăria Municipiului Iași a organizat  în Parcul Expoziției, o nouă ediție a evenimentului „Copii de nota 10”.

Peste 600 de copii din familii defavorizate din orașul nostru au primit câte un pachet de rechizite atât de necesare pentru a merge pregătiți la școală.

„Acțiunea noastră nu se confundă cu un simplu gest de mărinimie, ci reprezintă o datorie de onoare a comunității, care trebuie să se preocupe de viitorul tuturor copiilor noștri. Un copil educat are șanse infinit mai mari să reușească în viață, devenind astfel un membru de bază al comunității.

De aceea, am adresat din suflet tuturor copiilor un îndemn de a deveni tot mai buni, tot mai preocupați de această incredibilă aventură care este cunoașterea! Într-un oraș cu școli atât de bune precum Iașul, acești copii – ca și toți ceilalți – au toate șansele să devină oameni cu adevărat mari!  Eu nu am nicio îndoială că vor reuși!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Recomandări

24 de autobuze ELECTRICE vor ajunge în Municipiul IAȘI

În cursul zilei de astăzi, 24 noiembrie 2021, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *