luni , 1 martie 2021 12:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

Peste 500 de tineri vietnamezi vor să vină la studii la Iași

Tinerii s-au arătat interesaţi de programele de studii de licenţă şi masterat în inginerie, managementul afacerilor şi arhitectură de la TUIAŞI, dar şi de posibilitatea de continuare a studiilor la doctorat.

O delegaţie a Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi a participat la un important târgul educaţional „Vietnamese Global Education Fair”, organizat în două oraşe din Vietnam – Ho Chi Minh şi Hanoi.

Din delegaţia reprezentanţilor a 17 universităţi din România au făcut parte şi prof. univ. dr. Irina Lungu, prorector responsabil cu relaţiile internaţionale, şi prof. univ. dr. ing Carmen Longhin, prorector responsabil cu activitatea de cercetare, dezvoltare şi inovare.

La aceste târguri educaţionale au participat peste 5.000 de elevi şi studenţi din Vietnam. Peste 500 s-au arătat a fi interesaţi de programele de studii de licenţă şi masterat în inginerie, managementul afacerilor şi arhitectură de la TUIAŞI. „În discuţiile purtate cu tinerii interesaţi de universitatea noastră, de programele de masterat în principal, întrebările au vizat existenţa infrastructurii de cercetare şi posibilitatea de continuarea studiilor la doctorat. Este remarcabilă maturitatea unor tineri care sunt capabili să opteze pentru o universitate în străinătate în funcţie de poziţia în clasamentele internaţionale pe care le cunosc foarte bine.”, a declarat prof. univ. dr. Ing. Carmen Loghin.

Recomandări

Trei noi centre de vaccinare în mediul rural, în județul Iași

Începând de luni, 1 martie, va începe vaccinarea în alte 3 centre din mediul rural. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *