miercuri , 8 decembrie 2021 2:29 am
Iasi booked.net
-1°C

Peste 300 de elevi din județul Iași vor beneficia de un proiect pilot ce vizează stagii de practică

Peste 300 de elevi din judeţul Iaşi vor beneficia de un proiect pilot ce vizează stagii de practică. Şefa Inspectoratului Școlar Județean Iaşi, Genoveva Farcaş, a precizat că elevii provin de la 20 de unităţi de învăţământ din tot judeţul, dar cu preponderenţă din mediu rural.

De acest proiect beneficiază elevii de clasa a 11-a şi din anii 2 şi 3 de la şcolile profesionale.

La rândul său, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Iaşi, Gabriela Vasilache, a declarat că intenţia este ca absolvenţii să capete anumite competenţe pentru ca ultierior să poată fi angajaţi mai uşor pe piaţa muncii, scrie radioiasi.ro.

Este cel de-al doilea proiect de acest fel din judeţul Iaşi care vizează absolvenţii de lice sau de şcoli profesionale. Competenţele vor fi dobândite în cadrul a 50 de firme din judeţ, care şi-au arătat disponibilitatea să-i pregătească pe tineri.

Recomandări

Rata de colectare a sticlei a crescut cu peste 30% în urma implementării proiectului de colectare direct de la domiciliu

𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗮𝘀̦𝗶, prin 𝗔𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗦𝗮𝗹𝘂𝗯𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 (𝗔𝗗𝗜𝗦), a implementat, începând cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *