miercuri , 8 decembrie 2021 3:27 am
Iasi booked.net
-1°C

Personalul de la Maternitatea „Elena Doamna” va fi supravegheat în timpul programului printr-un nou sistem. Angajații nu consideră o idee bună implementarea acestui sistem

Pe fondul numeroaselor probleme identificate de-a lungul timpului în sistemul medical, în Maternitatea „Elena Doamna“ din Iaşi se va testa un sistem de supraveghere a personalului.

Pe parcursul programului de muncă, angajaţii vor fi urmăriţi cu ajutorul unui sistem de cartele bazat pe tehnologia Wi-Fi şi Bluetooth. Se va şti cu exactitate unde se află fiecare membru al personalului în timpul programului, pentru a evita nerespectarea orarului de lucru de către medici şi asistente.

Personalul din cadrul spitalului nu considera o idee bună implementarea acestui sistem. Aceştia nu au ezitat să îşi manifeste nemulţumirea, crezând că ar pute fi supravegheaţi şi în timpul liber, ceea ce le-ar încălca spaţiul privat. Reprezentanţii firmei au încercat să îi liniştească, asigurându-i că sistemul funcţionează doar în perimetrul spitalului.

Recomandări

UAIC înființează Muzeul Satului Moldav în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași și Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași

Marți, 7 decembrie 2021, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a încheiat un acord …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *