joi , 25 februarie 2021 7:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Perfomerii sportivi din 2018, premiaţi la Gala Excelenţei Sportului Ieşean

Cei mai buni sportivi și antrenori ieșeni în 2018 vor fi premiați miercuri, 16 ianuarie. Ediția din acest an a Galei Excelenței Sportului Ieșean, care va începe la ora 17.00, va fi organizată în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților.

Secțiunile la care se vor acorda în acest an premii sunt: Sportul pentru toți, Speranță pentru performanță, Cel mai bun rezultat al unui sportiv veteran, Echipe și jocuri sportive, Premii speciale, Cluburi și asociații sportive, Sport și educație, Sport în Centenar, Performer în sporturi neolimpice și Performer în sporturi olimpice. În total sunt nominalizați peste 100 de sportivi și antrenori.

Invitații speciali ai Galei sunt Roxana Bărlădeanu (fostă Scarlat), secretarul Federației Române de Scrimă, Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, și Alexandru Tudor, fost arbitru internațional.

Recomandări

INVESTIȚIE PERFORMANTĂ LA ALSIM INVEST SRL

ALSIM INVEST SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul cu titlul: „INVESTIȚIE PERFORMANTĂ LA ALSIM …

One comment

  1. Sunt la fel de nefericită precum sunt de fericita văzând oameni iubitori de sport , oameni care sprijină sportul românesc. Sunt fericita sa vad o gală frumoasa la Iași. Felicitări organizatorilor! Sunt nefericită pentru ca ficamea, sportiva Tudose Roxana Georgiana, deși a adus o medalie de aur sportului iesean, nu a fost invitată la frumoasa gala mai mult de atat, pana in prezent dl. Banii nu a binevoit sa imane sportivii premiul oferit de organizatori. Acest domn a fost prezentat ca fost antrenor al sportivei, iar adevarul este ca in acte este antrenor secund, desi nu se mai ocupa de pregatirea sportivei din luna aprilie 2018. Din acea perioada singura preocupate este cum sa impedice sportiva sa faca performanta. Daca asemenea om merita promovat in sportul ieșean nu pot aprecia, dar sunt îndreptățită să fiu supărată pentru situați a creata, cu atât mai mult ca originea o om in Iași. Oamenii trebuie sa stie ca acest om abuzează de functia pe care o ocupa in Federația Romana de Tir Sportiv . Faptul că sportivul Alin Moldoveabu ă.renuntat la serviciile sale, sportiva Tudose Roxana Georgiana a facut acelaș lucru, ar trebui dea de gandit . Dat in fine, ieșeană Roxana Tudose cred ca merita sa fie prezenta la gala, merita sa intre in posesia premiului. Iubesc acest oras enorm de mult si tot timpul am fost mândră că sunt moldoveancă din Iasi. Imi doresc sa nu dispare această mândrie de pe chipul meu si din inima mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *