duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Percheziții la traficanții de droguri din Iași: 500 de pastile de ecstasy, cocaină și cannabis, confiscate de polițiștii antidrog

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iaşi, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au descins la locuințele membrilor unei grupări infracţionale, care ar fi comercializat droguri de mare risc, aduse din Olanda sau Germania. Doi dintre membri au fost arestați preventiv.

 

La data de 25 iunie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au efectuat 7 percheziții domiciliare, la adresele folosite de membrii unei grupări infracţionale, specializate în trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a rezultat faptul că aceștia ar fi introdus în țară droguri de mare risc, din Olanda sau Germania, pe care le-ar fi comercializat în cluburi sau la domiciliu, în funcție de comenzile primite.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 500 de pastile ecstasy, aproximativ 50 de grame de cocaină și 30 de grame de cannabis.

Șapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, pentru audieri. Două dintre acestea au fost reținute. Ulterior, Tribunalul Iași a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se arată în comunicatul Poliției Române.

În activități au fost angrenați și luptători de acțiuni speciale din cadrul I.P.J. Iași și jandarmi.

Recomandări

Protest anti Dragnea și PSD la Iași!

De o parte spectacol, de cealaltă huiduieli! Așa a fost primit Liviu Dragnea la Iași. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *