Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu tigări

Date:

Poliţiştii din Botoşani au efectuat, marţi dimineaţă, două percheziţii domiciliare într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Percheziţiile au avut loc pe raza comunei Dângeni, fiind efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Vlăsineşti. La locaţiile vizate a fost identificată şi ridicată cantitatea de peste 300 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Botoşani au pus în executare, luni, un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane de 54 de ani, bănuită, de asemenea, de comiterea infracţiunii de contrabandă. Percheziţile au avut loc pe raza comunei Corni, iar în urma activităţilor desfăşurate a fost identificată şi ridicată, în vederea confiscării speciale, cantitatea de peste 1.500 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi Duty Free, pentru care persoana percheziţionată nu deţinea documente legale şi despre care cunoştea ca provine din activităţi de contrabandă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de colectare, deţinere producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabanda sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Piața Producătorilor LOCALI din Zona Metropolitană IAȘI (1 – 2 octombrie)

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI)...

Parlamentul a votat creșterea SALARIILOR primarilor și președinților de CJ

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, în calitate de...

Îi cunoașteți? Acești doi TINERI implicaţi într-un caz de tâlhărie sunt căutați de poliţiştii IEȘENI

Îi cunoașteți? Acești doi tineri implicaţi într-un caz de...

Pasajul SOCOLA urmează să intre în REABILITARE

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local...