marți , 21 septembrie 2021 4:47 am
Iasi booked.net
-1°C

Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu tigări

Poliţiştii din Botoşani au efectuat, marţi dimineaţă, două percheziţii domiciliare într-un dosar de contrabandă cu ţigări.

Percheziţiile au avut loc pe raza comunei Dângeni, fiind efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Vlăsineşti. La locaţiile vizate a fost identificată şi ridicată cantitatea de peste 300 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Botoşani au pus în executare, luni, un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unei persoane de 54 de ani, bănuită, de asemenea, de comiterea infracţiunii de contrabandă. Percheziţile au avut loc pe raza comunei Corni, iar în urma activităţilor desfăşurate a fost identificată şi ridicată, în vederea confiscării speciale, cantitatea de peste 1.500 de pachete de ţigarete de provenienţă Republica Moldova şi Duty Free, pentru care persoana percheziţionată nu deţinea documente legale şi despre care cunoştea ca provine din activităţi de contrabandă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de colectare, deţinere producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabanda sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Recomandări

Un gălăţean s-a ales cu dosar penal, pentru un permis de conducere necorespunzător şi transport de ţigări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări în privinţa unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *