sâmbătă , 15 mai 2021 11:42 pm
Iasi booked.net
-1°C

Percheziții de amploare la TAROM

Descinderi de amploare ale procurorilor la TAROM! Anchetatorii suspectează mai mulți angajați că ar fi sustras piese și combustibil.

Acuzațiile oficiale ale procurorilor DIICOT sunt cele de delapidare și corupție.

În această dimineaţă, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Directiei de Politie Transporturi  au efectuat un număr de 25 de perchezitii domiciliare ( 14 Bucuresti, 7 Ilfov, 2 Prahova, 1 Dâmbovița si 1 Brasov), într-o cauză în care se efectuează urmărirea penală “in rem” sub aspectul săvârşirii de către mai multe persoane a unor fapte de delapidare şi corupţie. De asemenea, în conformitate cu art.170 cod procedură penală, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală procedează la ridicarea de înscrisuri de la sediul unei companii aeriene şi efectuează o percheziție la punctul de lucru al unui sindicat. Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor de transporturi din București, Constanța și Brașov, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate,  Direcției de Investigații Criminale și al luptătorilor S.I.A.S. din Poliția Română„, potrivit unui comunicat al Direcției.

Compania TAROM a dat publicității, marți, un comunicat de presă în care face următoarele precizări:

Activitatea TAROM nu este periclitată sub niciun aspect, Direcția Tehnică a Companiei TAROM își desfășoară în continuare activitatea, iar operarea curselor aeriene se desfășoară în condiții normale.
Compania TAROM acordă întreg sprijinul organelor de anchetă și va raspunde cu celeritate tuturor solicitărilor venite din partea anchetatorilor.
Fiind vorba despre o anchetă în curs, acestea sunt toate informațiile pe care Compania TAROM le poate pune la dispoziția opiniei publice în acest moment.

Recomandări

Percheziții în mai multe județe din țară

Procurorii DNA au făcut azi mai multe percheziții, în 10 județe. Acțiunile se desfășoară în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *