sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:05 pm
Iasi booked.net
-1°C

PELERINII vor putea vedea SLUJBELE pe panouri VIDEO

Cu ocazia sărbătorilor Iașului și cu sărbătoarea Sfintei Parascheva, vor fi puse, pentru vizualizarea slujbelor, mai multe panouri video. Pelerinii, dar și cei care doresc să asculte slujbele, dar și să le vadă, vor putea face acest lucru în punctele de interes unde vor fi amplasate panourile.

„Se vor instala panouri video pentru vizualizarea slujbelor religioase în punctele de interes pentru pelerini, inclusiv în curtea Institutului Teologic și curtea mitropoliei. Slujba de pe data de 14, în minim trei locații, apropiate oarecum de curtea mitropoliei, dar fără a crea ambuteiaje în zona respectivă.

Vom închide strada I. C. Brătianu și bulevardul Ștefan cel Mare până la Casa Modei, unde vom organiza alte două puncte de vizionare pe panouri video în proximitatea mitropoliei, dar pe alte culoare intrare și ieșire decât cele pentru slujba principală. Slujba va putea fi vizualizată doar pe scaune, așezate în niște incinte delimitate cu garduri de niște câmpuri concentrice pentru a nu se aglomera în spatele lor și, sigur, cu număr suficient de mare sau mic, încât să respectăm măsurile de distanțare socială între ele”, a declarat primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica.

Recomandări

Primarul Mihai CHIRICA: ”Doresc ROMÂNIEI să redevină mare și mândră, iar ROMÂNILOR, oriunde s-ar afla ei, să-și respecte și să-și iubească ȚARA”

MESAJUL PRIMARULUI MIHAI CHIRICA DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI: Dragi ieșeni, dragi români, România s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *