vineri , 21 ianuarie 2022 5:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pe 30 octombrie, la Iași: Lecția de management – o lecție oferită studenților de practicieni în management

În data de 30 octombrie 2019, la Iași va avea loc a XVII-a ediție a conferinței ”Lecția de management”, avându-l ca vorbitor pe Președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, Paul Butnariu.  

În cadrul temei conferinței – ”Manager Educat – Informat – Performant” – invitatul va discuta cu studenții economiști despre provocările ridicate de mediul de business în fața managerilor și despre rolul Camerei de Comerț și Industrie în acest mediu.

Lecția de management este un proiect de difuzare a opiniilor practicienilor către studenții de la Licență și de la Master, interesați de domeniul Managementului. În cadrul fiecărei conferințe este invitat un vorbitor din mediul de afaceri, care susține o prezentare interactivă, de aproximativ 90 minute, pe o temă managerială, transferând idei izvorâte din experiența acumulată și oferind studenților șansa de a fi în contact cu modele profesionale cu experiență managerială.

Seria de conferințe Lecția de management a debutat noiembrie 2014, 16 ediții fiind organizate până în prezent de Departamentul de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Echipa care coordonează proiectul este compusă din Conf.univ.dr. Andrei Neștian și Conf.univ.dr. Silviu Tiță, dar la realizarea proiectului au colaborat în timp și alți colegi din cadrul departamentului: Asist.univ.dr. Sebastian Urieși. Lect.univ.dr. Clipa Cătălin, Prof.univ.dr. Agheorghiesei Corodeanu Tatiana Daniela, Prof.univ.dr. Bedrule Grigoruță Viorica, Prof.univ.dr. Teodora Roman.

Proiectul se bucură de sprijinul Școlii Doctorale de Economie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *