luni , 10 august 2020 11:51 pm
Iasi booked.net
-1°C

Patru curse aeriene operate de compania WizzAir vor fi introduse în orarul de zbor al aeroportului din Iași

De pe Aeroportul Internațional Iași, din această lună, se va putea călători către noi destinații.
Patru curse aeriene operate de compania WizzAir vor fi introduse în orarul de zbor.
Astăzi, a sosit la Iași prima cursă de Barcelona, urmând ca zilele viitoare să fie efectuate zboruri către Bari, Torino și Verona.
În prezent Wizz Air asigură zboruri din Iași pentru 20 de destinații din 10 țări.
Suntem încântați că ne extindem rețeaua de rute din Iași pentru a le oferi clienților noștri oportunități de călătorie rapide și sigure spre noi destinații populare din Spania și Italia. Considerăm că acest lucru va contribui la consolidarea legăturilor culturale și economice dintre Iași, Italia și Spania, și le va permite românilor să își viziteze familiile și prietenii mai ușor și mai des, datorită tarifelor noastre atractive. Suntem preocupați să răspundem așteptărilor pasagerilor și să adăugăm noi destinații în rețeaua noastră. Am implementat măsuri de protecție care le vor asigura cele mai bune condiții sanitare posibile.“, a spus la inaugurarea primei curse George Michalopoulos, Chief Commercial Officer pentru Wizz Air România a declarat:
Evenimentul de astăzi este o dovadă clară a faptului că Aeroportul Iași este un partener stabil și de încredere pentru compania Wizz Air, care operează de pe aeroportul nostru zboruri pe 20 de rute. Totodată, aducerea celei de-a treia aeronave în baza de la Iași arată că serviciile oferite de aeroportul nostru sunt în conformitate cu cerințele operatorilor, noi fiind într-un continuu proces de extindere și modernizare. Astfel, îmi exprim încrederea că odată ce vom depăși pandemia cauzată de coronavirus, numărul pasagerilor care tranzitează aeroportul va crește, la fel și numărul curselor care sunt operate de aici, dat fiind că suntem într-o permanentă negociere cu operatorii în vederea introducerii de noi destinații.”, a declarat Cătălin Bulgariu, Directorul General al Aeroportului Iași.

Recomandări

Zborurile către Munchen se reiau din 1 august, de pe Aeroportul din Cluj

Cursele aeriene spre Munchen vor fi reluate de la 1 august pe Aeroportul Internațional „Avram …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *