luni , 18 octombrie 2021 11:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Pași importanți în realizarea Parcului Industrial Holboca

Consilierii județeni de Iași au aprobat astăzi în unanimitate credite de angajament pentru realizarea Parcului Industrial Holboca.

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe a declarat că vor fi elaborate planul urbanistic zonal și studiul de fezabilitate. Totodată, acesta a precizat că Parcul Industrial va fi situat pe drumul județean care face legătura între Dancu și Tomești și va ocupa o suprafață de aproximativ 30 de hectare,

Costel Alexe: Holboca este cel de-al doilea parc industrial pe care îl vom construi după Parcul de la Lețcani în sensul în care este cel mai avansat dintre toate celelalte intenții pe care le are Consiliul Județean. Astăzi am aprobat banii pentru elaborarea studiilor și evident a PUZ-ului, sper ca pe cele 30 de hectare cât avem astăzi aproximativ la Holboca, mediul de afaceri să dezvolte capacități de producție și evident logisticii pentru dezvoltarea județului nostru. Sunt convins că pe lângă Lețcani, Holboca, Pașcani, Podu Iloaiei, Dumești, și sperăm noi într-un timp cât se poate de scurt, Moțca și Răducăneni am putea să dezvoltăm în județul nostru o serie de parcuri industriale care să aducă dezvoltare județului nostru.

Recomandări

Percheziții DNA la Consiliul Județean Iași și Școala Populară de Arte

Percheziții DNA, în această dimineață, la sediul Consiliului Județean Iași. Percheziția este o acțiune a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *