miercuri , 8 decembrie 2021 2:44 am
Iasi booked.net
-1°C

Pașcani: Pacienți din Cristești și Tătăruși duși cu ambulanța la spital suspecți de coronavirus

Două persoane, un bărbat și o femeie, au solicitat în ultimile 24 de ore asistență medicală, panicați fiind că ar fi suspecți de virusul despre care se vorbește în aceste zile.

Femeia are in jur de 40 ani și este din Tătăruși. Ea a venit de 10 zile din străinătate, a stat izolată, dar acuza amețeli și stări febrile. Astăzi dimineață a solicitat prin apel la 112 asistență medicală. Ea se află acum izolată în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani, informează newspascani.com.

Bărbatul este din Cristești. El lucrează că șoferul la o firmă ce face transport pe ruta Italia – România. Nu acuza nici o simptoma, dar ieri la insistențele vecinilor a solicitat transportul la spital. A fost direcționat către Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Acum așteaptă rezultatele analizelor.

NewsPascani.com și Actualitatea Tv fac precizarea că nu prezintă aceste informații fără a fi verificate. Mai mult, cititorii și telespectatorii nostri ne-au sugerat să prezentăm informațiile, tocmai pentru a atrage atenția că oamenii trebuie să fie vigilenți și să evite pe cât posibilul contactul cu alte persoane, mai ales dacă vin din zone de risc.

Recomandări

Focar de Covid la o unitate spitalicească din Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la apariția unui focar Covid-19 din judeţul Iaşi: …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *