miercuri , 19 ianuarie 2022 1:06 am
Iasi booked.net
-1°C

Partida dintre CSM Poli Iaşi și FCSB are şanse mari să se joace cu ”casa închisă”. Vezi cum vor fi întâmpinați spectatorii luni

Se anunţă un număr impresionant de spectatori la meciul CSM Poli Iaşi – FCSB, care se va desfăşura luni seară, de la ora 20:45, la stadionul ”Emil Alexandrescu”, în cadrul etapei a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Conducerea clubului din Iaşi a făcut un apel atât la suporterii echipei CSM Poli, cât şi la cei ai FCSB-ului, să vină la stadion cu cel puţin o oră înaintea începerii meciului, pentru a preîntâmpina eventualele blocaje la sistemul de turnicheţi.

”Datorită noului acces în stadion prin turnicheṭi, rugăm suporterii să vină cu cel puţin o oră înainte de începerea meciului la stadion pentru a nu se aglomera intrările în incinta arenei. Fiind vorba despre un meci la care afluenṭa de spectatori va fi mai mare decât de obicei, iar intrarea prin sistemul de turnicheṭi este puţin mai lentă, nu am dori ca din cauza aglomeraţiei să nu se poată face intrarea în timp util”, a declarat Sergiu Melinte, membru în departamentul de marketing al clubului din Copou, scrie prosport.ro.

Până duminică dimineaţă, oficialii ieşeni contau pe aproximativ 7.000 de spectatori, dar cum casele de bilete vor fi deschise şi luni, în ziua meciului, sunt şanse mari ca tribunele să se umple. ”Până acum s-au vândut 4.500 de bilete, avem cam 1.000 de abonaţi, 1.000 de tichete sunt alocate echipei oaspete, plus zona tampon, ar fi ocupate aproximativ 7.000 de locuri. Ne aşteptăm la un stadion plin, întrucât vor fi vândute bilete şi în ziua meciului”, a completat Melinte.

La acest meci va susţine un mic concert orchestra de muzică militară a Garnizoanei Iaşi.

Vor fi mulţi suporteri ai FCSB-ului

Preşedintele executiv al Iaşului, Adrian Ambrosie, a declarat că se aşteaptă la un stadion plin la meciul de luni, cu FCSB, dar că mulţi dintre spectatori vor ţine, foarte probabil, cu FCSB, mai scrie prosport.ro.

”Cererea de bilete este foarte mare pentru acest meci, ne aşteptăm la un stadion plin. Probabil suporterii vor fi împărţiţi, este posibil să fie mai mulţi spectatori de partea FCSB-ului. Spun asta pentru că s-au vândut foarte multe bilete online şi am avut cereri din alte judeţe, din Bucureşti şi chiar din străinătate. Cu siguranţă, cei care vin afara Iaşiului vor fi suporteri ai FCSB-ului”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Cel mai ieftin bilet la meciul dintre CSM Poli Iaşi şi FCSB costă 20 lei – la peluze, iar tichetele pentru tribunele A şi B costă 40 de lei. Preţul unui bilet în sectoarele 0A şi 0B este de 70 de lei, iar cine vrea să vadă meciul de la tribuna 0 va trebui să achite suma de 100 de lei. Casele de bilete de la stadion vor fi deschise şi luni, în ziua meciului.

Recomandări

Un copil a ajuns la spital după ce o barieră de acces i-a căzut în cap, din cauza vântului

Doi adolescenți au fost răniți în această după amiază, după ce o barieră de acces …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *