sâmbătă , 21 septembrie 2019 8:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Papa Francisc a ajuns în România! Urmează ceremonia de primire la Cotroceni (UPDATE)

UPDATE: Orele 16:00. Papa Francisc s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel, la Palatul Patriarhal din București. Suvernul Pontif urmează să meargă la Catedrala Neamului, unde va spune rugăciunea “Tatăl nostru”.

La ceremonia de la Cotroceni, Papa a ținut un discurs, la finalul căruia a spus: “Dumnezeu să binecuvânteze România”. 

După întâlnirea cu familia prezidențială, Suveranul a revăzut-o pe Viorica Dăncilă. Premierul i-a oferit un album foto și un ceas făcut manual. 

Știrea inițială: Suveranul Pontif a fost așteptat de către președintele Klaus Iohannis și prima doamnă.

Mii de oameni cu steaguri în mână s-au strâns, pe Aeroportul Henri Coandă, în așteptarea Papei Francisc. Episcopul Romei a fost așteptat de copii în costume populare.

Suveranul Pontif a plecat de la aeroport cu un autoturism Dacia Logan, fiind însoţit pe drum de o escortă formată din poliţişti pe motociclete şi agenţi ai SPP.

De la orele 12:05, va avea loc ceremonia de bun venit la intrarea în complexul Palatului Prezidenţial. Forțele de ordine au înconjurat zona Cotrocenilor, măsurile de securitate sunt impresionante.

Recomandări

Toate spitalele din România sunt obligate să afişeze în ce grad de risc au fost încadrate de Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate

Toate unităţile sanitare din ţară sunt obligate, începând de azi, să afişeze, la intrare, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *