marți , 18 mai 2021 5:26 am
Iasi booked.net
-1°C

Panică într-un bloc din Tătărași: un incendiu a distrus complet un apartament. Locatarii, evacuați în grabă (FOTO/VIDEO)

Panică și groază în această după-amiază, într-un imobil situat pe str. Ciurchi, la nr.117 B, din Tătărași.

 

Un incendiu a cuprins rapid un apartament din Tătărași și risca să se extindă și la celelalte locuințe. Mai multe echipaje de pompieri și de paramedici de la SMURD au sosit la fața locului.

În casă se afla o bătrână și fiica sa în vârstă de aproximativ 40 de ani. Femeia în vârstă a ajuns la spital cu intoxicație cu monixid de carbon. Deocamdată nu se cunoaște starea bătrânei care a fost dusă de urgență la spital.

Multe dintre apartamentele de la etajele superioare au fost afectate de fum, în special etajele 3 și 4, de unde au fost evacuați pe rând locatarii.

Pompierii au evacuat și un băiețel de aproximativ 4 ani dintr-un apartament de la etajul al 4-lea, afectat ușor de fumul gros. Copilul se află în afara oricărui pericol spun paramedicii sosiți la locul incidentului.

Tot la etajul 4, în alt apartament, s-a acordat primul ajutor unei femei în vârstă care s-a refugiat în balcon pentru a putea respira.

Apartamentul de unde a izbucnit incendiul,  a fost distrus aproape în totalitate.

Înainte de incendiu,  spun locatarii, curentul a fost oprit, în jur de ora 13.00. Imediat ce a fost reluată furnizarea energiei electrice, a început să iasă fum din apartament, relatează reporterul Info IAȘI, Răzvan Crihan, care spune că există posibilitatea ca totul să fi pornit de la un șoc electric.

O altă variantă vehiculată este aceea că incendiul ar fi izbucnit de la o lumânare aprinsă de proprietara apartamentului. Pompierii sunt cei care vor stabili cu exactitate cauzele producerii incendiului. În total, opt persoane au fost afectate de intoxicarea cu fum, printre care patru copii cu vârste cuprinse între 2 şi 4 ani, o gravidă de 28 de ani, un tânăr de 17 ani. Proprietarea apartamentului în care a izbucnit incendiul este singura care a fost transportată la spital, celelalte șapte victime refuzând transportul la spital.

Recomandări

Spitalul de Recuperare, eficientizat energetic cu fonduri europene

Primăria Municipiului Iași a finalizat licitația pentru încredințarea lucrărilor de execuție aferente proiectului cu finanțare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *