marți , 24 noiembrie 2020 3:25 am
Iasi booked.net
-1°C

Panică generală: s-a rupt scena de la Mamaia copiilor în timpul festivității de premiere (VIDEO)

Incident şocant în timpul festivităţii de premiere de la Festivalul Mamaia Copiilor! Scena s-a rupt în timpul ceremoniei sub greutatea copiilor creând panică în rândul copiiilor, cât şi a părinţilor care priveau neputincioşi din public.

 

^

Între 10 și 14 iulie a avut loc, la Constanța, Festivalul Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018, unde copiii au putut să-și arate talentul muzical. Toate bune și frumoase până în seara de gală, când s-a rupt scena de la Festivalul Mamaia Copiilor, creându-se panică atât în rândul copiilor, cât și al părinților, care priveau neputincioși, scrie Libertatea.

În momentul în care Diana Dumitrescu, cea care a prezentat festivalul, a anunțat și ocupanții locului I, scena a cedat, semn că organizatorii nu au luat niciun pic în calcul urcarea mai multor copii în același timp. Din fericire, actrița, care nu este la primul festival pe care-l prezintă, nu și-a pierdut cumpătul și a încercat să-și păstreze calmul, deși era vizibil afectată, tocmai pentru a nu-i speria și mai tare pe copii.

http://

Din fericire niciun copil nu a fost rănit, dar părinţii aduc acum critici dure organizatorilor.

 

Sursa: Libertatea

reclama adnow

Recomandări

Festival la Iași

Începutul lunii noiembrie aduce filme și invitați la Ateneul Național din Iași, prin Festivalul Internațional de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *