marți , 9 martie 2021 1:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pancu de la Poli Iaşi: Venim după două înfrângeri ruşinoase, trebuie să adunăm puncte

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Daniel Pancu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa a suferit „două înfrângeri ruşinoase” în ultimele etape şi că începând cu partida cu UTA Arad ar trebui să înceapă să adune puncte.

„Venim după două înfrângeri ruşinoase dacă ne luăm după scorul afişat pe tabela de marcaj. Primul lucru pe care vom încerca să-l facem este nu să reducem proporţiile scorului ci să eliminăm greşelile individuale, pentru că ele au fost decisive la ultimul joc. Jucătorii au reacţionat bine, sunt mulţumit de implicarea lor în antrenamente. E un proces de durată, dar va trebui să adunăm puncte, care sunt foarte bune pentru moralul nostru. E un proces pe repede înainte de integrare a noilor jucători. Nu e foarte uşor, sper ca timpul să fie un aliat şi începând de duminică să reuşim să ne bucurăm din nou de victorie, de un rezultat pozitiv. Jucătorii au fost marcaţi, apăsaţi de ultimele două rezultate. E un grup bun, cu jucători profesionişti care să facă performanţă sau măcar sa facă un sezon mai bun decât cel precedent”, a declarat Pancu.

El a caracterizat UTA Arad ca fiind o echipă bine organizată, care evoluează bine pe teren propriu, potrivit agerpres.ro.

„Întâlnim o echipă foarte bine organizată, care îşi menţine politica de a transfera jucători români de calitate. Au păstrat acelaşi sistem de joc, e o echipă organizată, greu de desfăcut. E o echipă care joacă bine pe teren propriu, dar sunt şi ei văduviţi de suporterii din tribună. Va fi un drum lung, din păcate nu sunt zboruri şi trebuie să o facem din două bucăţi, mâine seară vom dormi la Cluj, dar cred că vom avea timpul necesar pentru a fi odihniţi la meci”, a mai spus Daniel Pancu.

Partida UTA Arad – Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a 4-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18:45.

Recomandări

Când pot sta elevii fără mască la școală

Conform noului ordin comun al miniștrilor Educației și Sănătății, masca de protecție nu mai este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *