marți , 15 iunie 2021 4:01 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pagubele unui incendiu au fost limitate de un erou din județul Iași

Odată cu începerea lucrărilor agricole, se majorează și riscul incendiilor de vegetație și al arderilor necontrolate. De la începutul anului, pompierii militari din Vaslui au intervenit la 23 de astfel de situații de urgență.

În această dimineață, Secția de pompieri Huși a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit în județul Iași, la Podolenii de Sus. Când echipajul a ajuns la locul intervenției din comuna Cozmești, incendiul se manifesta violent, generalizat la o anexă a casei cu rol de adăpost animale.

În urma incidentului cauzat de, de folosirea focului în spații deschise fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor, au ars aproximativ 2 tone furaje, 1 adăpost de păsări și 30 mp acoperiș. Pompierii au reușit să limiteze focul și să salveze locuința.

La această acțiune a pompierilor a ajutat și un salvator aflat în vecinătatea casei incendiate. Sg. maj. Pricop Marian a sărit în ajutorul vecinului căruia îi ardea casa. Colegii l-au felicitat pentru munca depusă, fapt care a ușurat munca pompierilor.

Subofițerul are 22 de ani și a absolvit Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă Boldești, fiind repartizat la Secția de Pompieri Huși în anul 2019.

Recomandări

Furnizarea apei calde va fi oprită în Copou

Veolia Energie Iași (VEI) anunță executarea unor lucrări de intervenție la rețeaua primară de termoficare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *