Pacienta suspectă de coronavirus, scăpată de pe targă în timpul transferului ( VIDEO )

Date:

O profesoară de engleză, de 32 de ani, a fost internată de urgență la spitalul de boli infecțioase din Suceava, fiind suspectată că ar fi infectată cu coronavirus, după ce s-a întors din China. Ulterior, a fost transportată la Iași.

Ca urmare a informațiilor și a imaginilor apărute în potrivit cărora personalul SMURD din cadrul ISU Suceava a scăpat izoleta în care era transportată o pacientă la un spital de boli infecțioase, pentru corecta informare a opiniei publice, ISU Suceava a făcut câteva precizări.

În cursul zilei de astăzi, unitatea noastră a fost solicitată pentru preluarea pacientei respective și asigurarea transportului cu Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) la spitalul de boli infecțioase din municipiul Iași. La un moment dat, unul dintre paramedicii SMURD a alunecat pe platforma autospecialei, din cauza suprafeței alunecoase generate de temperaturile scăzute. Regretăm acest incident, însă asigurăm cetățenii de faptul că pacienta nu a avut de suferit și nici colegul nostru, paramedicul SMURD.

Mai mult, colegul nostru a depus tot efortul, pentru a-i asigura protecția.

Acest aspect este argumentat de imaginile difuzate in spațiul public, care arată cum izoleta nu a atins pământul, ci a rămas sprijinită pe genunchiul paramedicului. De asemenea, în urma incidentului nu a fost deteriorată izoleta de protecție.

La ora transmiterii acestor precizări, pacienta se află deja la spital, iar colegii noștri, după efectuarea decontaminării personalului și a autospecialei, se vor întoarce la unitate.”, transmite ISU Suceava.

Pe rampa folosită pentru urcarea în ambulanţă, cel care urca cu spatele a alunecat și a scăpat targa pe care se afla pacienta, căzând de pe rampă.

Imaginile au fost postate pe Facebook de „Monitorul de Suceava”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Descoperă Tramvaiul Iepurilă în ediția aniversară de 10 ani

Compania de Transport Public, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași,...

Concert extraordinar susținut de cei 3 Tenori Ieșeni la Palatul Culturii din Iași

Pe 30 mai, începând cu ora 18:30, cei 3...

Un pas mare pentru proiectul Trenului Metropolitan

Joi, 25 aprilie, a fost prezentat conceptul, traseul și...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...