luni , 29 noiembrie 2021 12:27 am
Iasi booked.net
-1°C

Organizațiile de tineret din Iași s-au întâlnit cu primarul. Vezi care au fost motivele

Primarul Mihai Chirica s-a întâlnit, la Palatul Roznovanu, cu reprezentanții organizațiilor de tineret din Iași. Edilul a făcut un apel către tineri pentru a se implica activ în programul „Iași – Capitala Tineretului din România 2019 – 2020”, care va începe pe 2 mai, și a afirmat că municipalitatea va crea cadrul necesar pentru buna desfășurare a proiectelor din cadrul acestuia.

„Obținerea titlului de Capitala Tineretului din România este un mare succes. Este un proiect deosebit atât pentru tinerii din Iași, dar și pentru întregul oraș. Doresc ca acest program să fie unul de calitate, de aceea aș vrea ca implicarea să fie corectă și unanimă din partea organizațiilor de tineret. Acest titlu ar trebui să fie un factor de implicare al tinerilor în comunitate. Este momentul ca de mișcarea tinerilor din Iași să se audă peste tot în țară și în lume. Să fie proiecte care să nu vorbească doar pentru tinerii din Iași, ci pentru tineri în general, oriunde s-ar afla ei. Să nu-i uităm nici pe cei aflați în diaspora. Este nevoie de energia tinerilor, iar tinerii au nevoie de resursele orașului. Primăria va pune la dispoziție resursele necesare pentru ca proiectele să fie de calitate”, a afirmat primarul Mihai Chirica.

Un alt subiect abordat în cadrul întâlnirii a fost cel al vizitei Sanctității Sale Papa Francisc la Iași, eveniment care va avea loc pe data de 1 iunie. Primarul a făcut referire la acest „moment epocal” și a încurajat tinerii să se mobilizeze în acest sens. La întâlnire au participat și reprezentanți ai Episcopiei Romano-Catolice și ai Asociaţiei Studenţilor Catolici din Iaşi.

Recomandări

Spitalul de Boli Infecţioase îşi redeschide Secţia de ATI pentru pacienţii non-Covid

Măsura va fi urmată pe 1 decembrie şi de alocarea a 60 de paturi pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *