sâmbătă , 4 decembrie 2021 5:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Organizația PSD Iași îşi manifestă unanim susţinerea pentru actuala conducere de la centru

Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a anunţat, ieri, că organizaţia judeţeană a stabilit, în unanimitate, susţinerea actualei conduceri centrale a partidului şi continuarea guvernării, acesta explicând că „primarii din judeţ vor linişte”.

„În cadrul Biroului Permanent Judeţean, întrunit astăzi, s-a stabilit, în unanimitate, să i se acorde mandat preşedintelui PSD Iaşi, Maricel Popa, pentru susţinerea actualei conduceri PSD, dar şi continuării programului de guvernare”, a scris pe Facebook, preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa.

Potrivit acestuia, discuţiile au vizat „situaţia internă” din PSD.

„Dincolo de opţiunile sau opiniile mele personale am discutat, astăzi, cu colegii din BPJ pentru a stabili un punct de vedere comun în ceea ce priveşte situaţia internă din PSD. Le-am cerut să fie deschişi şi sinceri. La rândul lor, aceştia au discutat în această perioadă cu membrii şi simpatizanţii social-democraţi din teritoriu. Oamenii sunt multumiţi de programul de guvernare şi de măsurile adoptate de PSD într-un an şi jumătate de la câştigarea alegerilor parlamentare. Motivat de acest fapt, mandatul primit a fost de susţinere a conducerii PSD şi bineînţeles a guvernării”, a menţionat liderul PSD Iaşi.

Maricel Popa a adăugat că primarii vor „linişte”.

„În comunităţile rurale sunt în lucru proiectele din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a. Primarii din judeţ vor linişte şi continuitate pentru a putea finaliza aceste proiecte, aşa cum s-au angajat în faţa locuitorilor pe care îi reprezintă. Era normal să avem o astfel de discuţie în interiorul partidului. Aş fi acceptat orice decizie şi orice părere a colegilor mei. S-a terminat perioada în care deciziile erau luate de o singură persoană. Aşa cum făcea Mihai Chirica, în scurtul mandat, în care a fost preşedinte al organizaţiei.” a conchis Popa.

Recomandări

Liviu DRAGNEA: ”Guvernanții să explice unui BĂTRÂN cu 700 de LEI pensie cum să SUPRAVIEȚUIASCĂ”

Liviu Dragnea a transmis un mesaj guvernanților, în care le cere, „în numele tuturor românilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *