marți , 15 iunie 2021 4:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ordinul Ministrului Sănătății referitor la masca de protecție va fi modificat

Încă nu există o hotărâre definitivă referitor la renunțarea la mască la locurile de muncă unde toți angajații sunt vaccinați. „După 1 iunie vom lua o astfel de decizie”, a anunțat sâmbătă premierul Florin Cîțu, contrazicând declarații, făcute tot sâmbătă, ale prefectului Capitalei.

Firmele pot hotărî ca în birourile în care toți angajații sunt vaccinați să se renunțe la masca de protecție, a precizat sâmbătă, prefectul Capitalei, Alin Stoica, după ședința Comitetului pentru Situații de Urgență al Municipiului București.

Premierul Florin Cîțu recunoaște că s-a produs o confuzie în această privință, provocată de o prevedere publicată oficial într-un ordin al Ministerului Sănătății.

De la 1 iunie vom discuta acest lucru. Eu cred că se va schimba acest ordin. Deocamdată, cu mască la locul de muncă la interior. Acest ordin va fi modificat, după 1 iunie discutăm de alte modificări”, a spus Cîțu.

Posibilitatea ca la locurile de muncă să se renunțe la mască în interior dacă toți angajații sunt vaccinați a fost avută în vedere de comitetul interministerial care a dezbătut noile măsuri de relaxare.

Recomandări

Declarația Ralucăi Țurcan despre pensii

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, a făcut o declarație șocantă despre pensii. Țurcan …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *