joi , 29 octombrie 2020 4:10 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ordinul Asistenţilor Medicali va avea un nou sediu, de luni

Începând de luni, 2 septembrie, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România(OAMGMAMR), filiala Iaşi, se va muta în noul sediu din Strada Morilor nr. 22, în apropiere de Podul de Piatră.

Clădirea care are trei nivele şi care se întinde pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi a fost inaugurată din luna mai, însă nu a fost încă folosită până acum.

Sediul în care a funcţionat până acum organizaţia era un apartament de 37 de metri pătraţi, din Piaţa Unirii, unde lucrau 13 angajaţi, spaţiul fiind limitat pentru desfăşurarea corespunzătoare a activităţii medicale.

Este un mare vis împlinit, este un vis de peste 10 ani. Ne-am dorit foarte mult să avem un loc al nostru, un loc în care să ne desfăşurăm activitatea aşa cum trebuie pentru o astfel de organizaţie. În 37 de metri pătraţi, cu 13 angajaţi şi toate boxele închiriate nu cred că este locul adecvat pentru desfăşurarea activităţilor unei filiale atât de mari – sunt 8.500 de colegi activi şi peste 13.000 înscrişi. În sfârşit, cu siguranţă, va fi altceva“, declara în luna mai, Liliana Pintilie, preşedintele OAMGMAMR Iaşi.

Recomandări

A fost semnat contractul pentru amenajarea piațetei Podul de Piatră

Primăria Municipiului Iași a finalizat licitația pentru încredințarea pachetului de servicii de proiectare și asistență …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *