miercuri , 26 februarie 2020 1:02 am
Iasi booked.net
-1°C

Operația Irinei Rimes a decurs bine, artista se simte bine și va fi externată în curând

Vedeta Pro TV și totodată una dintre cele mai iubite artiste din România a ajuns de urgență la spital, chiar înainte de Revelion.

Anunțul a fost făcut de vedetă prin intermediul rețelei de socializare Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care își anunță fanii că nu își mai poate onora programul de Anul Nou.

Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion.”, a spus Irina Rimes pe story.

Imediat după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat în exclusivitate pentru protv.ro că operația a decurs bine, artista se simte bine și va fi externată în scurt timp.

Recomandări

Începe Prima Casă! 14 bănci comerciale vor acorda credite prin programul Prima Casă 2020

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) a anunțat lansarea programului Prima Casă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *